Relax & Lose Weight !
Ontspan en geniet van deze passieve cardio sessie! Deze behandeling is ideaal voor de moderne vrouw die efficiënt met haar tijd omgaat, kies voor detoxen, ontspannen en afslanken in 1 ! 
 
Alleen een 'schoon' lichaam kan blijvend afslanken, dus weg met die buik, weg met die ophopingen, weg met die schadelijke afvalstoffen en kijk binnenkort trots in de spiegel ! Het enige wat jij hoeft te doen is opdagen, lekker liggen en genieten van de warmte, zo makkelijk is het... dus geen tijd of energie is geen excuus meer ! 
Tijdens de behandeling verwarmd infrarood het lichaam van binnenuit. Deze warmte heeft als resultaat dat de hartslag flink toeneemt en het lichaam gaat transpireren. Met 2 m² aan oppervlakte is de huid ons grootste orgaan, deze kan door transpiratie afvalstoffen zoals zware metalen, vrije radicalen & overtollig vet, het lichaam uitdrijven. 
Enkele voordelen van de Sauna Wrap:​
  • Verbrand 900 - 1200 Kcal per sessie
  • Verbeterd en verstevigd de huid
  • Heeft een verzachtende werking op oude vet-cellen
  • Verhoogd de verbranding 
  • Versoepeld spieren en gewrichten
Deze voordelen zijn al na enkele behandelingen zichtbaar, Traject bestaat uit 10 sessies met 3 weeg/meet momenten en lifestyle-advies. Hierbij kijken wij niet zozeer naar de kilo's, maar naar het vetpercentage. Losse behandelingen zijn ook mogelijk.
Voor de behandeling: scrubben, zodat dode huidcellen de poriën niet blokkeren. 1 uur voorafgaand aan de behandeling geen frisdrank, koffie, alcohol of zout nuttigen en minstens 0.5 L water drinken. 
Tijdens de behandeling: Draag  katoenen kleding en ondergoed, lange mouw shirt, lange broek/legging en dunne sokken. Sieraden verwijderen. Je mag tijdens de behandeling jouw eigen playlist of podcast afspelen.
Na de behandeling: Droog setje kleding/ondergoed. Gedurende 48 uur na de behandeling per dag 2L water drinken en lichte maaltijden nuttigen. Douchegelegenheid is aanwezig in de behandelruimte.
Niet geschikt voor zwangeren, personen met acute reuma of ernstige hartaandoeningen/ pacemaker Heb jij last van jouw gezondheid, gebruik jij zware medicijnen en/of heb jij lichaamsvreemde materialen in jouw lichaam als protheses, pennen of implantaten, neem dan eerst contact op met jouw (behandelend)arts. She-Time is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen, behandelingen vinden plaats op eigen risico. Let op: tijdens de menstruatie zal infrarood dit proces versnellen waardoor de vloed toe kan nemen.

She-Time

Europalaan 919

1363 BM Almere- Poort

info@she-time.nl

06-10274615

Let op! Bereik in Amere-Poort is vrij slecht, graag een appje sturen als u ons niet te pakken krijgt.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram

In samenwerking met:

                           Op afspraak geopend

Maandag                 -                       - 

Dinsdag         12.00 - 17.00   19.00 - 21.00

Woensdag     12.00 - 17.00   19.00 - 21.00

Donderdag    12.00 - 17.00   19.00 - 21.00

Vrijdag            12.00 - 17.00             -

Zaterdag        12.00 - 17.00              -

Zondag                    -                        -           

Buiten openingstijden beschikbaar voor verhuur.

©2018 by She-Time