.jpg
Bekijk deze review van Oprah en Dr. Oz
IMG_20180923_114357_903.jpg

Infrarood sauna 

Stress krijgt geen vat op jou! Bij She-Time kun je genieten op jouw eigen voorwaarden, bepaal zelf of jij badkleding draagt en of je in de salon of thuis gaat douchen. Naast het feit dat infrarood goed is voor de  gemoedstoestand, kun je er ook lichamelijk flink van profiteren. 
Enkele voordelen zijn
  • Verlicht spier- en gewrichtspijnen (ook bij reuma, fibromyalgie etc) 
  • Afvoeren van afvalstoffen
  • Zorgt voor lichamelijke ontspanning
  • Verbeterd & verstevigd de huid
  • Verbrandt tot 600 kcal
She-Time beschikt over 3, 1-persoons sauna's, met veel privacy zo wordt het echt een momentje voor jezelf. De sauna's zijn gemaakt van hoogwaardig Red Cedar hout. Red Cedar zorgt voor de typische sauna geur en heeft een anti-bacteriële werking voor extra hygiëne. De sauna's zijn voorzien van zitkussens, eucalyptus geur-therapie, handdoeken op het zitgedeelte en op de grond.
Wil jij strakker in je vel komen te zitten, een detox kuurtje volgen of warmtetherapie voor jou spieren/gewrichten? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat infrarood voor jou kan betekenen! She-Time biedt gepersonaliseerde trajecten voor vrouwen die reumatische klachten willen verminderen.
Wat neem je mee:
- klein handdoekje voor in de sauna 
- Slippers
- Omslagdoek of badjas
- Eventueel badkleding
- Eventueel extra handdoek voor na het douchen
Laat weten hoe laat je langs komt, dan verwarmen wij de sauna voor. Wil jij de voordelen van infrarood, maar is sauna niet jouw ding? Ervaar dan onze Sauna Wrap
Vanwege de dieptewerking is een saunasessie niet geschikt voor zwangeren vrouwen. Bij inplantaten, medische aandoeningen en/of lichamelijke klachten eerst uw arts raadplegen. Let op: tijdens de menstruatie zal infrarood dit proces versnellen waardoor de vloed toe kan nemen.